Over ons

Passie, persoonlijk en professioneel

Houd je van een persoonlijke aanpak met goede begeleiding in een ongedwongen sfeer, dan ben je bij JMR Sportcentre van harte welkom. Voor iedereen, van jong tot oud en op elk niveau.
Wij bieden goede fitnessfaciliteiten voor een optimale training en hebben een gevarieerd aanbod van leuke groepslessen.

Passie

Onze passie voor sport is de reden geweest om ons sportcentrum op te zetten. Wij willen dan ook dat sport voor iedereen toegankelijk is. Voor een sportspecifieke training, een gezellige groepsles of als je wilt afvallen, bij ons kun je altijd terecht voor de juiste training.

Persoonlijk

Wij vinden het belangrijk dat je bij ons kunt sporten in een omgeving waarin je je vertrouwd en prettig voelt. Wij werken met vaste instructeurs die je naam kennen en die precies weten wat jij wilt en je daarbij ondersteunen. Bij aanmelding wordt er een trainingsschema opgesteld welke gericht is op jouw persoonlijke doelen. Dit geldt ook voor de voedingsadviezen die je ondersteunen om je doelen te behalen.

Professioneel

Ons sportcentrum beschikt over professionele fitness- en cardio apparatuur. Wij hebben diverse toestellen van Gym80 en Technogym aangevuld met het beste van Panatta Free Weight. Er is altijd voldoende apparatuur beschikbaar en er zijn geen wachttijden.
Onze trainers zijn bekwaam en ervaren. Zeven dagen in de week is er in de fitnesszaal een fitnessinstructeur aanwezig waar je als lid terecht kan voor uitleg over apparaten en oefeningen en adviezen over hoe je verschillende trainingen kunt combineren.