Marlon Sanchez Mr. Universe Men’s Physique

november 27th, 2018
door JMR Sportcentre

Marlon heeft zaterdag 24 november de Mr. Universe gewonnen in de klasse Men’s Physique. Samen met 15 deelnemers die de Nederlandse selectie vertegenwoordigt ging  hij naar Hamburg voor de NAC Mr. Universe.

Hier komen de beste internationale atleten die zich gekwalificeerd hebben bijeen om te strijden voor de titel Mister en Miss Universe.

Er deden 27 landen aan dit spektakel mee. De internationale juryleden beoordelen op spiermassa, spierdefinitie, lichaamssymmetrie en uitstraling.

Na een spannende en enerverend wedstrijd werd Marlon Sanchez met luid applaus en gejuich van de meegereisde familieleden en supporters uitgeroepen tot MISTER UNIVERSE Men’s Physique. Een geweldige prestatie en titel als beloning voor jaren intensieve training!

Marlon werd (bijna) unaniem eerste.

De behaalde titel geeft de mogelijkheid tot de stap naar een professionele internationale carrière.  In 2019 staat het winnen van de procard op een Grandprix wedstrijd op het programma. 

Deze procard geeft hem directe toegang om professioneel mee te draaien. Het doel is om uiteindelijk de hoogste trede te behalen en dat is “De Olympia”.

 

 

 

Terug naar nieuws