Groepslessen

Rooster

door JMR Sportcentre

JMR SPORTCENTRE Groepslesrooster vanaf mei 2018

Maandag:

09:00 uur JMR Functional Training (fitnesszaal)

10:00 uur JMR Yoga/Balance (groepsleszaal II)

10:00 uur JMR Senioren Fit (fitnesszaal)

19:00 uur JMR Total Body Workout (groepleszaal II)

20:00 uur JMR Yoga/Balance(groepsleszaal II)

Dinsdag:

09:00 uur JMR Functional Training (fitnesszaal)

19:00 uur JMR Boks (groepsleszaal II)

Woensdag:

09:00 uur JMR BBB (groepsleszaal II)

19.15 uur JMR BOOTY TIME (fitnesszaal)

Donderdag:

19:00 uur JMR BOKS (groepsleszaal II)

20:00 uur JMR Zumba

Vrijdag:

09:00 uur JMR BBB (groepsleszaal II)

Zondag:

10.15 uur JMR ALL FIT (fitneszaal)

 

BBB

Een groepstraining op muziek waarbij de buik, benen en billen centraal staan. In deze gevarieerde training focussen wij op deze aandachtspunten en zul je merken dat deze 3 B’s snel strak worden.

JMR Yoga & Balans

Bij deze combinatie tussen pilates, core en yoga train je je lichaam op een doeltreffende manier. Door middel van verschillende posities en houdingen versterk je je core, werk je aan het leniger maken van je lichaam en bouw je de basis voor een betere balans.

JMR Functional training

Bij JMR Functional training wordt je conditie getraind en worden je spieren flink aangepakt terwijl je gezellig met een groep traint. De training bestaat de eerste 10 minuten uit cardio waarbij je zelf mag kiezen op welk toestel je dit doet. Het tweede deel van de training bestaat uit oefeningen in de Iron Cube. Er wordt een training uitgezet van verschillende oefeningen. Alle oefeningen worden 1 minuut uitgevoerd. Door je medesporters wordt je uitgedaagd om beter te presteren. Door de motiverende coach ben je bereid om net iets meer te geven. Je hele lichaam wordt getraind en dat voel je. Het wordt afgesloten door een cooling down en stretchoefeningen.

 

JMR Total Body Workout

Wil jij je lichaam iedere week op een gevarieerde manier trainen, waarbij je elke spiergroep aandacht geeft? In een groepsles op muziek. Met behulp van steps, gewichten, dumbbells, elastieken, ballen en dynabands krijg je gegarandeerd de training die je voldoening geeft.

JMR Senioren fit

JMR Senioren Fit is een groepsles waarbij je onder begeleiding van een instructrice je conditie en krachtoefeningen goed uitvoert. Door middel van het gebruik van fitnessapparaten, lichte gewichten, buikoefeningen, balansoefeningen en strekoefeningen houd je jouw lichaam in beweging.

JMR All Fit

Krachtoefeningen voor je hele lichaam. Tijdens deze les fitness je onder begeleiding van een motiverende, entertainende instructeur. Compound, kettlebell training, Iron Cube en training met de Gym 80 krachtlijn zorgt voor een optimale training.  Het is dè manier om kracht op te bouwen en je lichaam sterk en in balans te maken.