Groepslessen

Rooster

door JMR Sportcentre

JMR SPORTCENTRE Groepslesrooster vanaf maart 2019

Maandag:

09:00 uur JMR Functional Training (fitnesszaal)

09:00 uur JMR Yoga/Balance (groepsleszaal II)

10:00 uur JMR Senioren Fit (fitnesszaal)

19:00 uur JMR Total Body Workout (groepleszaal II)

19:00 uur JMR Functional Training (jeugd fitnesszaal)

20:00 uur JMR Yoga/Balance(groepsleszaal II)

Dinsdag:

09:00 uur JMR Functional Training (fitnesszaal)

19:00 uur JMR Zumba (groepsleszaal II)

20:00 uur JMR BOKS

Woensdag:

09:00 uur JMR BBB (groepsleszaal II)

19.00 uur JMR BOOTY TIME (fitnesszaal)

Donderdag:

19:00 uur BUIKSPIERKWARTIER

Vrijdag:

09:00 uur JMR BBB (groepsleszaal II)

19:00 uur JMR Functional Training (fitnesszaal)

Zondag:

10.15 uur BUIKSPIERKWARTIER (fitnesszaal)

11.00 uur SALSA

BBB

Een groepstraining op muziek waarbij de buik, benen en billen centraal staan. In deze gevarieerde training focussen wij op deze aandachtspunten en zul je merken dat deze 3 B’s snel strak worden.

JMR Yoga & Balans

Bij deze combinatie tussen pilates, core en yoga train je je lichaam op een doeltreffende manier. Door middel van verschillende posities en houdingen versterk je je core, werk je aan het leniger maken van je lichaam en bouw je de basis voor een betere balans.

JMR Functional training

Bij JMR Functional training wordt je conditie getraind en worden je spieren flink aangepakt terwijl je gezellig met een groep traint. De training bestaat de eerste 10 minuten uit cardio waarbij je zelf mag kiezen op welk toestel je dit doet. Het tweede deel van de training bestaat uit oefeningen in de Iron Cube. Er wordt een training uitgezet van verschillende oefeningen. Alle oefeningen worden 1 minuut uitgevoerd. Door je medesporters wordt je uitgedaagd om beter te presteren. Door de motiverende coach ben je bereid om net iets meer te geven. Je hele lichaam wordt getraind en dat voel je. Het wordt afgesloten door een cooling down en stretchoefeningen.

JMR Total Body Workout

Wil jij je lichaam iedere week op een gevarieerde manier trainen, waarbij je elke spiergroep aandacht geeft? In een groepsles op muziek. Met behulp van steps, gewichten, dumbbells, elastieken, ballen en dynabands krijg je gegarandeerd de training die je voldoening geeft.

JMR Senioren fit

JMR Senioren Fit is een groepsles waarbij je onder begeleiding van een instructrice je conditie en krachtoefeningen goed uitvoert. Door middel van het gebruik van fitnessapparaten, lichte gewichten, buikoefeningen, balansoefeningen en strekoefeningen houd je jouw lichaam in beweging.

JMR Booty

Tijdens deze training is er alle aandacht voor de benen en bilspieren. Tijdens deze les fitness je onder begeleiding van een motiverende, entertainende instructeur. Een gevarieerde training met Booty Bands en de unieke Booty Builder zorgt voor stevige, ronde billen. Training met de Gym 80 krachtlijn zorgt voor sterke beenspieren Het is dè manier om vorm in je benen en billen te krijgen.