Corona en de club | JMR Sportcentre
Inschrijven

Corona en de club

Beste JMR leden,

Per 16 maart heeft de overheid alle fitnessclubs gesloten. Deze gedwongen sluiting is voor ons allemaal heel moeilijk. Het niet kunnen sporten en het vele thuiszitten draagt niet bij aan een gezonde leefstijl. We hebben er alle begrip voor dat het kabinet ruim voorrang geeft aan de volksgezondheid. Maar als club zetten wij ons in voor de fitheid, vitaliteit en gezondheid van mensen. Het was een hele teleurstelling dat wij de club niet konden openen aangezien wij goed kunnen voldoen aan de maatregelen die gelden in de (nieuwe) 1,5 meter samenleving.

Wij zullen er alles aan doen om jullie op afstand zo goed mogelijk te bedienen door online filmpjes te plaatsen waardoor wij jullie inspireren te blijven bewegen. Persoonlijke contacten via mail, belletjes en appjes zijn nu vooral voor de mensen die alleen zijn onontbeerlijk. Mocht je hier behoefte aan hebben neem dan kontakt op, wij helpen je graag!

Via facebook en instagram zullen wij berichten plaatsen met betrekking tot voeding, tips en training. Wij lenen attributen uit om te kunnen blijven sporten. Wil jij hiervan gebruik maken neem dan kontakt met ons op.

Compensatieregeling abonnementen

Bij deze willen wij jullie meedelen dat wij compenserende maatregelen voor de periode dat wij gesloten zijn zullen aanbieden. De contributie zullen wij incasseren en achteraf compenseren door (een deel van) het maandbedrag te verrekenen. Wij begrijpen dat dit vragen op kan roepen: waarom betalen terwijl de club dicht is? Eén van de redenen is ons team van medewerkers en natuurlijk de kosten die voor de club gewoon doorgaan. Het is voor ons de enige oplossing op dit moment.

Wij bieden de volgende 3 mogelijkheden:

Je neemt een gezinslid (sportmaatje) mee (als de gym weer geopend is) voor de duur van de periode dat wij gesloten waren.
Je contributie wordt gebruik voor onze extra diensten zoals: Personal Trainingen, voedingsschema’s of trainingsschema’s
Je contributie wordt verrekend middels een maandelijkse korting op de komende maanden in het jaar 2020.

Jullie loyaliteit nu zorgt er voor dat wij in de toekomst de club kunnen blijven die jullie gewend zijn. Wij begrijpen dat wij een beroep op jullie doen waardoor JMR de continuïteit van de onderneming kan waarborgen.

Opzeggen

Mocht je alsnog het abonnement willen beëindigen, dan hanteren wij dezelfde voorwaarden voor opzeggen als gebruikelijk. Je kunt ons dan een mail sturen met jouw gegevens en reden van opzegging.

Wij als team, waarderen jullie steun enorm en hebben begrip voor jullie persoonlijke situatie en visie. Als je hierover vragen hebt of behoefte voelt om persoonlijk te reageren neem dan kontakt op. Tot slot wensen wij jullie veel goeds toe, blijf gezond!

Met sportieve groet,

Team JMR Sportcentre