Fitness | JMR Sportcentre
Inschrijven

Fitness

Fitness is een sportactiviteit gericht op o.a. het verbeteren van de conditie, vetverbranding en krachttraining.

Met behulp van specifieke oefeningen kun je spiermassa verhogen, je uithoudingsvermogen verbeteren maar ook vet verbranden of juist aankomen.

Methode

Hoe gaan we te werk

Dit wordt gedaan door het lichaam te prikkelen en uit te dagen waardoor de belastbaarheid toeneemt. Omdat de activiteiten bijdragen aan het herstellen van het evenwicht, wordt bij het doen van fitness een van de belangrijkste doelstellingen behaald, namelijk opbouw van spiermassa.

Methode

Faciliteiten

Bij JMR Sportcentre hebben we de beste fitnessfaciliteiten en begeleiding om je trainingsdoelen te bereiken. Wij bieden een breed scala aan apparatuur. Zo hebben wij diverse toestellen van Gym 80 en Technogym aangevuld met het beste van Panatta Free Weight om er voor te zorgen dat je optimaal kan trainen.

Faciliteiten

Fitnessruimte

2700 m2 sportplezier!

Zoek je een leuke en gezellige sportschool? Dan ben je bij ons van harte welkom, op maar liefst 2.700 m2.

Iedereen kan hier werken aan de perfecte workout, ongeacht je leeftijd en niveau.

 

Fitnessruimte

Doelen

Zoals jij dat wil

In onze krachtruimte kun je doelgericht trainen aan jouw persoonlijke doelstelling; het opbouwen van spiermassa, spieren vormen zoals jij dat wilt, sportspecifiek trainen of de huidige shape van je lichaam onderhouden. Om vooruitgang te boeken, moet je je spieren continu uitdagen en daarom adviseren wij om regelmatig je fitnessprogramma te veranderen, want spieren wennen aan trainingen en daarmee stagneert tevens het resultaat. Verander regelmatig je fitnessprogramma en je verandert je lichaam. Daarbij is de juiste balans in een trainingsschema cruciaal voor het bereiken van je trainingsdoel.

Doelen

Professionele begeleiding

Zo zet je de puntjes op de i

Zeven dagen per week is er in de fitnesszaal een fitnessinstructeur aanwezig waar je als lid terecht kunt voor de uitleg van de apparaten en uitvoeren van de oefeningen. Voor een persoonlijke training kun je een afspraak maken. 

Lees meer over onze professionele begeleiding
Professionele begeleiding

Cardio

Werken aan je conditie

Onze cardio ruimte is ruim opgezet. Dankzij een diversiteit aan cardio-apparatuur kun je effectief je conditie opbouwen.

Cardio als warming up, training op zich of als cooling down.

Cardio