Wedstrijdbegeleiding | JMR Sportcentre
Inschrijven

Professionele wedstrijdbegeleiding

Miss Bikini fitness

Naomi: 1e plaats en Best Posing Award Enercup 2019

Het kenmerk van bikini fitness is een prachtige bikini en hoge hakken.

Bikini fitness is een klasse op een bodybuilding wedstrijd. Er zijn twee rondes waarbij je je lichaam in het algemeen en je spiermassa in het bijzonder aan het publiek en de jury laat zien.  Het gaat hier dus niet om het hebben van de grootste spieren, maar zal de aandacht vooral liggen op de verhouding die je spieren hebben. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de uitstraling die je op het podium hebt en hoe goed je de verschillende poses uitvoert.

Tijdens een wedstrijd zijn er ook speciale prijzen zoals: de Best Posing Award.

Miss Bikini fitness

Wat is Men's Physique

Marlon Sanchez IFBB Pro Athlete Men's Physique 2021.

Men's Physique is een klasse op een bodybuilding wedstrijd.

Kenmerken: De Map Klasse heeft een zwembroek aan die tot net over de knie valt.

Belangrijk is dat je over een mooie V-shape beschikt, dus een smalle taille en een brede latissimus en schouderpartij.

Je wordt beoordeeld door de wedstrijdjury die vooral let op:

  • symmetrie van het lichaam
  • verhouding van spiergroepen
  • vetpercentage
  • algehele uitstraling

 

Wat is Men's Physique

Gaan voor goud!

Met de beste ondersteuning.

Heb je de keuze gemaakt om aan een wedstrijd deel te nemen dan ben je bij Jorge en Marlon aan het juiste adres. Na jarenlange ervaring en kennis pushen zij jou als geen ander en zorgen ervoor dat jij in je beste shape ever komt.

Met een volledig gepersonaliseerd trainingsprogramma, voedingsplan, supplementen en speciale spieractiveringstechnieken bereik jij je doel.

Ervaar professionele 1-op-1 begeleiding, specifiek afgestemd op de wedstrijdvoorbereiding. Verwacht killer workouts en een voldaan gevoel. Begrijp wat een training met je lichaam doet, waarom je bepaalde oefeningen uitvoert of juist wanneer je moet rusten. Leer het effect van voeding.

Gaan voor goud!

Bodybuilding

Jorge Sanchez 2e. plaats Walter's Cup 2011

Kenmerk: de Bodybuilding klasse heeft een speciale poseerslip en blote voeten. Belangrijk is de spiermassa, -separatie en -definitie. De spiermassa draait om het volume van de spieren, de spierseparatie om de ontwikkeling van spieren afzonderlijk en bij spierdefinitie gaat het om de zichtbaarheid van de spieren. Er mogen geen zwakke plekken of onderontwikkelde spieren te zien zijn. Om een goede spierdefinitie te hebben is het belangrijk een zo laag mogelijk vetpercentage te hebben met zo min mogelijk waterretentie. M.a.w. moet je droog zijn, omdat je spieren dan het best uitkomen. Naast de spierkwaliteit wordt er gekeken naar de algemene balans van de spieren en de lichaamssymmetrie (de verhouding tussen de schouders, armen, taille en benen). Zogezegd: "de balans tussen boven- en onderlichaam moet goed zijn". Bij deze klasse van de bodybuilding draait het erom het maximale uit je spieren te halen. Er is daarom ook geen restrictie wat betreft de verhouding tussen lengte en gewicht. De Bodybuilding klasse kent gewichtsklasses.

Bodybuilding

Onze wedstrijdatleten

all winners!

Wedstrijdbegeleiding

Kom langs voor een oriënterend gesprek

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan je afspraak, wij verwelkomen je graag op de club!

Plan een gratis oriëntatie gesprek 0546 - 458666
Wedstrijdbegeleiding