Team JMR Sportcentre

 Ons team bestaat uit: Jorge, Marlon, Barbara Sanchez, Astrid Slagers, Chiara Yuksel en Nicole Roemeon.

Jorge Sanchez werkt vanaf 1985 in de fitnessbranche. Gediplomeerd Fitness trainer I en II.  Heeft van nature veel kennis van voeding, lichaamsbouw en symmetrie. Heeft zelf aan diverse wedstrijden meegedaan. In 2011 heeft hij zijn carriere afgesloten met een respectabele tweede plaats tijdens de Artemis Cup. Jorge is een bekende coach in de bodybuilding. Meerdere atleten uit het land zijn door hem gecoacht naar een succesvolle eerste en tweede plaats. Bijvoorbeeld Miss Bikin, Miss Athletique Physique, Men’s Physique en Bodybuilding in de Artemis Cup, Walter’s Cup en Enercup.

Marlon Sanchez heeft na de opleiding Sport & Bewegen aan het ROC te Enschede de AALO fitness instructeur gevolgd. Hij werkt als fitnesstrainer en is een talentvolle Men’s Physique atleet. Zijn vader is zijn mentor en coach. Marlon is zeer gedisciplineerd en traint dagelijks.

  • Artemis Cup 2016 : 2e. prijs
  • Walter’s Cup 2017: 1e. prijs  en verkozen tot Sportsmodel
  • Enercup 2018       : 1e. prijs Men’s Physique junioren
  • Enercup 2018       : 1e. prijs Men’s Physique
  • Enercup 2018       : Overall Winnaar en Best of the Best trofee

Barbara Sanchez gediplomeerd aerobics- en groeplesinstructrice. Vanaf  september 1985 werkzaam in de branche. Geeft bij JMR de volgende lessen: BBB, Total Body Workout, Cycle, Boks, Functional Training, Senioren training, Pilates, Steps, Bootyles en Zumba.

Astrid Slagers, gediplomeerd receptioniste en gastvrouw.

Chiara Yuksel, gediplomeerd fitnesstrainer A. Geeft naast fitness begeleiding ook het buikspierkwartier en de Bootyles.

Nicole Roemeon, gediplomeerd groepslesinstructrice.