Team JMR Sportcentre

Team JMR Sportcentre

 Ons team bestaat uit: Jorge, Marlon, Barbara Sanchez, Astrid Slagers, Chiara Yuksel, Naomi Sapulette (stagiaire) en Nicole Roemeon.

Jorge Sanchez (11-07-1958) werkt vanaf 1985 in de fitnessbranche. Gediplomeerd Fitness trainer I en II.  Jarenlang ervaring en kennis van fitnesstraining, voeding, lichaamsbouw en symmetrie. Heeft zelf aan diverse wedstrijden meegedaan. In 2011 heeft hij zijn carriere afgesloten met een respectabele tweede plaats tijdens de Artemis Cup. Jorge is een bekende coach in de bodybuilding. Meerdere atleten uit het land zijn door hem gecoacht naar een succesvolle eerste en tweede plaats. Fitnessklasses: Miss Bikini, Miss Athletique Physique, Men’s Physique en Bodybuilding. Wedstrijden: Artemis Cup, Walter’s Cup, Enercup en Mister Universe.

Marlon Sanchez heeft de opleiding Sport & Bewegen aan het ROC te Enschede gevolgd en de AALO fitness instructeur. Hij werkt als fitnesstrainer en is een talentvolle Men’s Physique atleet. Zijn vader is zijn mentor en coach. Marlon is zeer gedisciplineerd en traint dagelijks.

  • Artemis Cup 2016 : 2e. prijs
  • Walter’s Cup 2017: 1e. prijs  en winnaar van de trofee “Sportsmodel”
  • Enercup 2018       : 1e. prijs Men’s Physique junioren
  • Enercup 2018       : 1e. prijs Men’s Physique
  • Enercup 2018       : Overall Winnaar en Best of the Best trofee
  • Mister Universe   : 1e. prijs Men’s Physique (Hamburg 2018)

Barbara Sanchez, gediplomeerd aerobics- en groepslesinstructrice. Les Mils instructrice, Club Joy instructrice. Vanaf  september 1985 werkzaam in de branche. Geeft bij JMR Personal trainingen en de volgende groepslessen: BBB, Total Body Workout, Cycle, Boks, Functional Training, Senioren training, Pilates, Steps, Bootyles en Zumba. 

Astrid Slagers, gediplomeerd receptioniste en gastvrouw.

Chiara Yuksel, gediplomeerd fitnesstrainer A. Geeft naast fitness begeleiding ook het buikspierkwartier en de Bootyles.

Nicole Roemeon, gediplomeerd groepslesinstructrice.